Tahranpoistoa

Tämä rakas, virkattu liinani oli vuosikausia komerossani pinttyneiden kahvitahrojen vuoksi. Yks sun toinenkin tohelo oli siihen sumppinsa läikytellyt. Ettei nyt vain tulisi kylmä ja kuuma hiki kenellekään lukijoistani, ei tarvitse lähettää uutta liinaa postissa!

Useasti olin niitä päivä- tai iltakahvitahroja yrittänyt puhdistella sekä montaa muuta lättiä noiden kahden kahviaikamääreen välillä.

No nyt tämä liina tuli taas käsiini, suivaannuin, viimeinen kerta  kun jynssään. Jos ei kalalanka kestä niin sitten se hajoaa. Tiedä passaako tässä paljastaakaan sitä puhdistusainesarsenaaliani. Menee nimittäin hieman riskirajoille ja -älä tee tätä kotona- osastolle. Ja mahtuupa niiden aineiden välille päivä-pari liotustakin.

Mutta jos edes pääpiirteittäin paljastan jotta alussa ja lopussa oli kloriittia. Välissä oli soodaa, fairya, puhdistusvaahtoa, saippuaa, etikkaa… ja  yksi mikä on vielä tekemättä, pesukonepyöritys valkopesuaineella.

Tässä kohtaa voin tyytyväisenä todeta, liinani on 99 % puhdas ja kalalanka kesti!

virkattuliina1
Virkattu kalalankaliina on kestävä ja aina tyylikäs.
liina3
Aito käsityö, ajatonta yksityiskohtaa sisustukseen!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s