Arriba!

Valopilvien seikkaillessa taivaalla kuun ympärillä on hieno hetki juoda kuppi kuumaa kaakaota ulkona. Tunnelmoiden, pimeydessä raakkuva variskin kuulostaa nyt paratiisilinnulta.

Saman kuun alla. Kaukana Equador. Sieltä on peräisin tämä raakakaakaojauhe. Arriba Nacional, joka kuuluu maailman arvostetuimpiin 100 % luomukaakaoihin.

Tuhansia vuosia vanhoja tarinoita ja totuuksia. Alkuperäinen terveellinen kaakao on kaukana tämän päivän pupujuomista. Yhteistä niissä taitaa olla vain atsteekkien ”chocolat” -sana johdannaisineen.

Raakakaakaojauheen tuoksu on äärimmäisen houkutteleva, tropiikin tuoksut, kukat ja hedelmät tulvivat tajuntaan. Aivan aitoa kaakaota, ei mitään lisättyjä aineosia.

Aikaisemmin illalla kokeilin lisätä tätä kaakaota pehmeään lusikoitavaan, maustamattomaan rahkaan. Todella herkullinen välipala.  Huomenna terästän aamukahvini lusikallisella kaakaota…

…voi mayat, siinä välissä hämmästelen kuinka jalkapallon kokoinen kivenmurikka tullessaan maan ilmakehään valaisee taivasta. Jos tomumajan asukas potkaisee palloa taivaalle tuskin kukaan on moksiskaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s