Wilfa!

Kahvinkeittoa barista tyyliin. Minä kun en ole koskaan kahvimateista lämmennyt ja pakollinen kahvimattiparkani lojuu edelleen kaapissani. Olen aina hämmästyttänyt kahvivieraitani kokoonpanolla kattila-lasipannu-suodatinsuppilo. Tai pressopannu. Tai sitten ei juoda kahvia. Olenpa joskus opiskeluaikoina käynyt sanomassa eräässä mahdottomassa kesätyöpaikkahaastatttelussakin keittäväni vain pahaa kahvia.

Tämä Wilfa Svart Manuell löytyi Anttilan loppuunmyynnistä. Aleprosentti ei päätä huimannut, mutta ei tästä voinut irrottaa silmiäänkään. Niin, laitteen on suunnitellut Worl Champion Barista Tim Wendelboe.

Vedenkeitin ja suppilosysteemi juuri niin kuin pitääkin. Vesi oikeanlämpöisenä, eli lähes kiehuvana, kahvijauheen päälle. Toki monenlaisia liikkeitä ja keinutuksia kuulemma siinä vedenkaadossakin voi ilmetä, jos oikein optimoidaan päiväkahvit.

Vedenkeittimessä valittavana viisi eri lämpötilaa 60°-70°-80°-90°-100° C ja keep warm-toiminto. Suodatinosasta löytyy kolme eri virtausnopeutta.

Aivan huikean tyylikäs laite. Ja mikä parasta, kahvi on aivan huippuhyvää! Erinomaista!

 

wilfa2
Litran pannu, vedenkeittimen kyljessä selkeästi kahvijauhemäärä per vesimäärä.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s