Sunnuntainamia!

Pientä sunnuntaipäivän herkuttelua tiedossa. Posti toi minulle tuotenäytteenä herkkupaketin E. Gavrielides Oy:ltä. Sisältäen kaikkea hyvää, luomu-oliiveja, makeita paprikoita, viininlehtikääryleitä, balsamicokastiketta ja kaakaotahinia. Nämä ovat niin herkullisia kreikkalaisia tuotteita, että jälleen kerran herkuttelin niillä suoraan paketista päin. Etenkin kaakaotahini aivan huipputuote, vaikkapa aamiaispöytään croissanttien ja paahtoleivän pintaan.

Illan futismatsistudioon loihdin nopean herkkulautasen. Paistoin omenalohkoja voissa, pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä ja tummaa balsamimicokastiketta. Ja tähän viereen lisänaposteltavaksi pino kaurakeksiä ja purkki kaakaotahinia. I like!!!

dessert2.jpg
Paista omenat nopeasti voissa, kuumassa pannussa, pinnalle seesamia ja balsamicokastiketta. Kaurakeksit kaakaotahinilla.

 

kaakaotahini+balsamico.jpg
Kaakaotahini, sisältää mm. seesamia ja kaakaota. Balsamicokastike sopii salaatteihin, juustolle, hedelmille. Rohkeasti kokeilemaan uusia makuvivahteita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s