Linkit

Kurkkaa jo!!!

Kurkkaa linkkiin, niin herkullisia reseptejä Salakiksen tuotteista. Ahmin näitä jo pelkästään lukemalla, täytyy heti kokeilla jotain näistä!!!! Oma suosikkituotteeni on turkkilainen jogurtti, josta loihtii aina kaikkea uutta ja maistuvaa!

 

http://salakis.fi/reseptikategoria/kevyet-annokset/

https://www.satokausikalenteri.fi/news/39/parasta-juuri-nyt-veriappelsiini

 

Veriappelsiinisesonki on nyt parhaimmillaan, pari pussillista jemmattuna. Mikä onkaan parempi aamumehu kuin vastapuristettu veriappelsiini!

Oheisesta linkistä löytyy hyvää tietoa yli 160 Suomessa saatavana olevasta vihanneksesta, hedelmästä ja muusta kasviksista. Ja paljon muutakin ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa.

https://www.satokausikalenteri.fi/news/39/parasta-juuri-nyt-veriappelsiini

 

 

 

 

Omenasorvi!

Kuinkahan youtube-sovellus osasikin ehdottaa minulle juuri omenasorvia?

Muutaman kerran haltioituneena tätä pätkää katselleena joudun ilmeisesti huomenna kurvaamaan kauppaan. Vakuuttava vehje, joskin olen tähänkin asti pärjännyt ilman tällaista… Enkä edes muista mitä alkuperin meinasin juutuubittaa.

 

Omena-ranskankermapiirakka

Linkitän tähän herkullisen omenapiirakan reseptin, joka on löytyy alkujaan blogista Lunni leipoo. Tätä omppupiirakkaa leivotaan myös blogissa Pastanjauhantaa, jonne siis tämä linkkini vinkkaa.

Kannattaa kokeilla!

 

http://pastanjauhantaa.blogspot.fi/2010/09/omenapiirakka-uudella-tavalla.html

 

Villadoriksessa on pohjataikina juuri nyt viilentymässä jääkaapissa. Omput lohkottuina, täytettä ja toppinkia valmistellen ♥

 

 

 

 

Kotikaljaa, eikun Summer Wine…

Alkuperäistä videota ei löytynyt YouTubesta Ville Valon ja Natalia Avelonin versiosta Summer Wine.

Vaan kyllä tämänkin tahtiin näppärästi tekee edes kotikaljaa 🙂

 

Sateetonta elokuuta jos toivottaisi!