Pyykkietikka

Voiko olla helpompaa ja naturellimpaa tapaa pyykinhuuhteluun? Tuoksuksi voi laittaa jotain aisteja hivelevää tuoksuöljyä. Rosmariiniöljy on oma suosikkini, netistä löytyy useita verkkokauppoja joissa hyviä valikoimia erilaisia eteerisiä öljyjä.

 

 

20180611_212558.jpg
Pullo kirkasta pyykkietikkaa! Kuin tuulahdus kesäpäivää.

 

Mitenkäs tätä tehdään???? ♥ ♥ ♥

Kaiva kaapista sopiva lasitölkki tai -pullo. Laitan noin puolet väkiviinaetikkaa ja toiset puolet vettä, tuoksuöljyä noin kymmenkunta tippaa per puoli litraa. Tai sitten oman nenän mukaan. Siinä se nyt on valmiina. Pyykinhuuhteluaineen sijaan lurautan tätä pesukoneeseen sellaisen noin korkillisen. Lopputuloksena pehmeää ja miedosti rosmariinin tuoksuista puhdasta pyykkiä. Pyyhkeetkin tuntuvat niin ihoa hellivän pehmeiltä. Plussana, etikka hoitaa myös pesukonetta, kalkkeutumista vastaan.

 

Voi tätä käyttää siivoukseenkin!!!

Siivouskärpänen saattaa puraista, laimenna pyykkietikkaa suihkepulloon, sopii kovien pintojen siivoukseen. Rätti heilumaan!

 

Kaunista kesäpäivää kaikille, kohti Juhannusta! 

Vaikka kuinka toivoisinkin aurinkoista juhannusta, luonto huutaa vettä, satakoon!! It´s raining men! 😀 Ettei nyt vain rakeita lähtenyt tilaukseen…

Ps. Linkissä mukava verkkokauppa, Limepop,  öljyjen ym tuotteiden shoppailuun.

2 vastausta artikkeliin “Pyykkietikka”

  1. Törmäsin pyykkietikkaan ensimmäisen kerran muutamia viikkoja sitten eräässä kesäkahvilassa vieraillessani. Etikan käyttäminen siivouksessa oli tietenkin tuttua, mutta pyykkäämiseen en ollut sitä osannut ympätä. Ehkä tästä inspiroituneena palaan ostamaan yhden putilon.

    https://aatenarikka.blogspot.com/

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s