voi Wilson, miten hyvää!

Löytö kahvihyllystä!

Etsin kahvihyllystä jotain vaihtoehtoa perinteisille kahvimerkeille, silmiini osui tämä mielenkiintoinen, oranssinpuhuva kahvipaketti. Ja itse Wilson Kirwa komeili paketin kyljessä kertoen tarinan kahvipaketin sisällöstä. Pakkauksen ulkoasuun ei ollut turhia hussattu ja miksi pitäisikään. Kahvihan on juomista varten, ei kiilupakettiaskartelua varten.

Ensiluokkaista, Arabica-kahvia Kenian ylängöiltä, Kirwan kotikulmilta, pienviljelijöiden omistamilla osuuskunnissa kasvatetuista kahvipavuista. Kenialainen arabica-kahvihan on maailman kalleinta raakakahvia. Kurkkaa Wilson coffee Ltd .  Myös hesarin sivuilta löysin värikkään jutun kahvifirman vaiheista.

Mutta takaisin pannun äärelle ja se tärkein, maku?

Mielestäni aivan loistavaa kahvia, todella mieluisa yllätys. Pehmeän aromikasta. Kohtuuhintaista. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen pakkaus! Seuraavallakin ostoskerralla paketti Wilsonia on valintani!

 

wilson2
Todella positiivinen kahvituttavuus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s