Pinaatti kasvaa silmissä

Terassikasvien suosikkejani. Pinaatti. Kasvaa hyvää kyytiä, toisessa ruukussa jo seuraava satsi kovassa kasvuvauhdissa. Tämä kuvan pinaatti on jo lähes päätynyt parempiin suihin. Leivän päälle, salaattiin, sellaisenaan syötynä…. Kasvaa tietysti hyvin avomaallakin, joskin siellä on aina hieman epävakaisempaa.

Rautainen kesäherkku. Omasta ruukusta aina tuoretta ja puhdasta.

 

pinaatti

 

 

2 vastausta artikkeliin “Pinaatti kasvaa silmissä”

  1. Mä en ole jotenki päässyt pinaatin makuun, mutta mulla kasvaa basilikaa (jota kuluu tosipaljon), timjamia, sitruunamelissaa ja ruohosipulia. Tänä kesänä ei muuta. Kuitenkin noita on kiva napsia tuolta ruokaan ja leivälle.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s