Mansikkasuu

Kuuman kevätpäivän helliessä pihalla häärääjää on hieno hetki istahtaa herkuttelemaan mansikoilla. Aurinko porottaa ja rusketusraidat alkavat näkyä, mötiäiset  surraavat ja mitä ilmeisemmin puuhaavat taas pesäänsä sopimattomaan paikkaan. Joku ihmeellinen vietti niillä täytyy olla, vuosikerrasta toiseen tunkevat samasta ahtaasta paikasta terassin räystään alle.

Auringon lämmittämät mansikat maistuvat kesälle ja unelmille. Samaan tulokseen ei pääse jääkaappikylmillä mansikoilla.  Vaikka tiedän toki muitakin jääkaappikylmiä asioita.

Mitä, kuulenko jonkun höpisevän kuinka se nyt ulkomaalaisista mansikoista hehkuttaa? Kyllä, täytyy sanoa että nyt oli espanjalaiset Calinda-mansikat laitettu juuri oikealla hetkellä sinne ja tänne. Ja varsinkin tänne.

Kermavaahtoa, mansikoita ja kahvia! Hehkeää kevätpäivää kaikille!

 

mansikka2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s