Hyvää Pääsiäistä!

Hyvää Pääsiäistä kaikille!

Pitkäperjantai on kääntynyt iltaan. Kadonnutta aikaa, vanhan perinteen mukainen hiljaisempi pitkäperjantai ja pääsiäinen hukkuu mediassa toitotukseen kauppojen asiakasmääristä. Kauppojen aukiolo, aivan kuin siitä olisikin tullut pääsiäisen uusi teema, ollako vai eikö olla auki. Sen sijaan että voisi edelleen viettää muutaman vapaapäivän kaikessa rauhassa. Ostaa ostoksensa ajoissa, ja  jos joku ruokavärkki loppuu, niin mitä siitä.

Huomenna lakeuksilla trullitellaan ja valakiat syttyvät illan tullen. Sitä odotellessa!

 

pääsiäinen2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s