Remington, Big Style… iso tukka?

Testailen ostamaani Remington Big Style ilmalämpörulla -settiä, joka sisältää ilmamuotoilijan, harjaosan, ilmakeskittimen ja 15 kpl tarrarullia, (rullakoot 5x30mm+5x38mm+5x50mm). Ilmamuotoilijassa on kaksi nopeutta ja  viileäpuhallus. Takuu on 3 vuotta, plus vuosi lisää rekisteröimällä tuote pakkauksessa olevien ohjeiden mukaan.

Pakkaus on vaikuttavan tyylikäs, mukana vetoketjullinen säilytysaski koko komeudelle.

Ja sitten tukkaa pesemään. Tässä välissä huikkaan yleisölle, minulla on luonnontaipuisat hiukset, enkä yleensä käytä mitään lämpövehkeitä niiden värkkäämiseen. Tämän laitteen ostin ihan kokeilumielessä kun löysin sen erään marketin tarjouspöydältä edukkaaseen hintaan, normihinta näkyy olevan muualla noin viisikymppiä.

Laitan tähän youtube-linkin, josta näkyy selkeästi miten homma etenee.

 

Ja mitenkäs minulle sitten kävikään kun testailin tätä ilmaveiviä?

Plussat: Ilmamuotoilija isolla harjapäällä on aivan loistava fööninä, etenkin viileämmällä ilmalla puhallettuna miellyttävän tuntuinen ja tehokas. Samoin pienempi fööniosa, jolla saa keskitettyä ilman tarkasti haluamaansa paikkaan.

Kehitettävää: Tarrarullien kanssa häärääminen hieman työlästä, ehkä muutaman kerran jälkeen sekin tapahtuu luontevammin. Tarrarullat ovat melkoisen ärhäköitä tarrautumaan tukkaan kiinni, eli suosittelen todellakin kokeilemaan ensin yhdellä rullalla tekniikkaa, kaikki ei välttämättä mene kuin Strömsössä tai YouTubessa.  Itse päädyin tekemään föönikampauksen ja treenailen lisää ilmalämpörullien käyttöä seuraavalla kerralla. Sillä pitkiä hiuksia rullailemaan tarvitsisin hovikampaaja Carloa, jota tänäänkään ei ikävä kyllä näkynyt missään…

Mitä jää viivan alle? Koska löysin tämän todella edulliseen hintaan, aivan mahtava hiusmuotoilija erityisesti fööninä. Ja rulliakin voi käyttää tavallisten rullien tapaan jos tykkää kuivatella hiukset omalla painollaan.

Remington 5

 

Remington 4

Remington 2

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s