Roseeta tossuun

…ja hyvää lauantai-iltaa kaikille. Haluatko miljonääriksi painaa päälle, joten raportti pidemmittä vatuloinnitta ja taivasteluitta. Ihan mielettömän namia mascarpone-kermarahkaa kupissa, mandariinia ja ananasta mukana.

Sen verran päivän tapahtumista. Kävin tilaamassa Alkosta käsilaukun! Kyllä. Kuvaa tulossa, jos ja kun myyjä saa sitä tilaustuotetta lakeuksien myymälään… sitä ennen täytyy vain ihailla kuuklaillen sanalla Vernissage. Roseeta tossuun tulee siitäkin ja tyylillä.

Nyt kissiköökki asettuu telkun eteen…

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s