Arabia ja arabiaa

Vielä löytyi kaupan hyllyltä joitakin Suomessa, Arabian keramiikkatehtaalla tehtyjä  astioita. Vaikka mitään uusia astioita en olisi nyt tarvinnutkaan, nämä neljä kappaletta 24H lautasta oli viimeiset ”Made in Finland” Arabia-ostokseni minulle, ja sitä myöten kunnianosoitus suomalaiselle, vanhalle keramiikkatehtaalle, jonka tuotanto on loppumassa.

Tästä tähtien olen tässä asiassa ikävä ihminen ja roposeni kilahtaa muiden kassaan. Thaimaalaista, ja yleensäkin aasialaista Arabiaa, en osaa mieltää samaksi tuotteeksi, vaikka olisikin laadultaan hyvin kelvollista.

Usvansävyisiä kattauksia odotettavissa, sopivat hyvin yhdistettynä muihin väreihin, arkeen ja juhlaan!

Arabia 24H

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s