Hattumaniaa!

Nyt tekee alessa löytöjä kunnon prosenteilla. Löytyi kympillä tämä kolmenkympin hattu, eli kannattaa poiketa Seppälässä jos haluat hatun päähäsi…. Hyvin klassinen malli, aivan yhtä hottia vielä vuosienkin päästä. Suhteellisen kevyt ja vuoriton, ryhtiä ja näyttävyyttä antaa ripsinauha. Ja 100 % villaa. Kyllä nyt olen niin tyytyväinen! Tähän pitkä yksivärinen neulepaita, nahkahousut, pitkät saappaat… tai sitten minimalistinen jakkupuku. Tai mitä vain.  Poistun nyt sovittelemaan eri vaihtoehtoja!hattu10

 

2 vastausta artikkeliin “Hattumaniaa!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s